Nume de domeniu

Inregistreaza domeniul tau in doar cateva minute...

Introduceti numele de domeniu pe care doriti sa-l inregistrati si verificati disponibilitatea lui, daca este liber la inregistrare puteti urma pasii de comanda sau puteti verifica un alt nume de domeniu.

Domain Services:

Inregistrati un domeniu

Reinnoiti un domeniu

Transferati un domeniu

Parcati un domeniu

De ce sa inregistrezi un domeniu web?

Cu sute de domenii inregistrate in fiecare zi este important sa va asigurati identitatea online cat mai curand posibil. Chiar daca nu veti utiliza domeniul imediat, este recomandat sa va inregistrati domeniul pentru a impiedica alta persoana sa-l ia.

Introduceti numele de domeniu pe care doriti sa-l inregistrati si verificati disponibilitatea lui, daca este liber la inregistrare puteti urma pasii de comanda sau puteti verifica un alt nume de domeniu.

Dreptul de folosinta a domeniilor

Dreptul de folosinta a domeniilor .ro si a domeniilor internatioanale inregistrate prin DMHOSTING apartine in exclusivitate clientului.

Extensii Generice (gTLD)

Extensiile generice denumite si gTLD (generic top level domain) sunt globale. Deoarece beneficiaza de recunoastere internationala se adreseaza tuturor tipurilor de clientii indiferent de locatia lor. In cadrul extensiilor generice regasim printre altele .com, .net sau .biz.

Extensii in functie de Tara (ccTLD)

Extensiile ccTLD (country code top level domain) sunt extensii specifice uneii tari sau regiuni. Sunt perfecte atunci cand se adreseaza unor clienti din anumite locatii. Exemplu de extensii din aceasta categorie sunt .ro (Romania), .de (Germania) sau .eu

Preturi domenii web

Pentru domeniile internationale generice sau nationale, pretul afisat reprezinta costul de inregistrare, respectiv prelungire pentru 12 Luni (1 an).

Prelungire domenii web

Domeniile .ro inregistrate pe perioada determinata 1 an, pot fi prelungite pentru minim 1 an si maxim 10 ani in orice moment.

Activare domenii

Domeniile web, indiferent de extensie, se inregistreaza imediat dupa ce factura generata in urma comenzii este marcata ca platita.

Transfer drept folosinta

Pentru domeniile .ro clientul poate transfera dreptul de folosinta catre un alt detinator, achitand o taxa unica de 9.98 €, prin transferul dreptului de folosinta domeniul este prelungit gratuit cu 12 luni din momentul finalizarii procedurii de transfer. Daca transferul dreptului de folosinta se face in perioada de valabilitate, perioada ramasa pana la expirare se pierde.

Metode de plata

Servicile furnizate de noi pot fi achitate prin transfer bancar, depunere de numerar la orice sucursala Unicredit sau platind online cu cardul. Platile online se confirma instantaneu. Platile offline (transfer bancar sau depunere de numerar) sunt procesate manual de catre Departamentul Plati de Luni pana Vineri intre orele 09:00 AM - 16:00 PM

Ce este codul de Autorizare / EPP

Codul de autorizare (de asemenea cunoscut ca AuthCode sau Cod EPP) ofera un nivel superior de securitate la inregistrarea numelor de domenii. Acest cod este unic, pentru fiecare domeniu in parte fiind creat de registrar la monentul intregistrarii.
Veti avea nevoie de acest cod atunci cand transferati un domeniul de la un registrar la altul. Tehnic, aveti nevoie de codul Auth/EPP pentru transferul domeniilor .ro, .eu, .com, .net, .org, .biz, .info, .me, .co, .io dar si pentru restul extensiilor.