DMHOSTING - Servicii de gazduire web din 2007

DIGITAL MOMENTS SRL - DMHOSTING.RO - Servicii de gazduire web din 2007

Obiectivul Nostru

Misiunea Digital Moments este de a asista companiile in procesele de eficientizare a activitatii, de dezvoltare a afacerii prin identificarea si adresarea nevoilor din sfera tehnologiei informatiei si a comunicarii prin oferirea de servicii integrate de consultanta, proiectare, furnizare, implementare si mentenanta in domeniul sistemelor informatice, dezvoltarea e-comunicarii (web, e-mail).


Calitate

Digital Moments isi propune sa incheie cu fiecare client un parteneriat in care sa primeze perfecta intelegere a nevoilor reale ale acestuia.

Performanta

Indiferent daca este vorba despre un site personal sau un site business complex, Digital Moments are solutia potrivita nevoilor dumneavoastra. Caracteristicile pachetelor noastre de găzduire si preturile competitive vorbesc de la sine.

Disponibilitate

Suntem o echipa tanara dimanica, flexibila cu o atitudine orientata spre client, care va sta oricand la dispozitie pentru a transforma proiectele Dumneavoastra intr-un succes.

Misiune

Companiile partenere sa-si mentina focusul in domeniul lor de activitate iar serviciile furnizate de Digital Moments sa contribuie la cresterea productivitătii si eficientei.

Locatia Noastra